Baptiştii belgieni solicită misionari români

In jos

Baptiştii belgieni solicită misionari români

Mesaj  Admin la data de Lun Oct 10, 2011 12:57 pm


Marti, 4 octombrie, pastorul Ionel Tuţac, secretar general al Uniunii Baptiste, s-a întâlnit la Bruxelles cu Samuel Verhaeghe, preşedintele Uniunii Baptiste din Belgia.

Întâlnirea a avut loc la iniţiativa pastorului Nicolae Radomir, cel care păstoreşte acum Biserica Creştină Baptistă Română “Betel” din capitala Europei. La întâlnire a participat şi Comitetul Executiv al baptiştilor belgieni. Uniunea Baptistă din Belgia este una din cele mai mici uniuni din Federaţia Europeană Baptistă, având doar 26 de biserici şi aproximativ 800 de credincioşi.

Cu acest prilej, baptiştii belgieni şi-au exprimat speranţa că în viitorul apropiat câţiva români, trimişi de Uniunea Baptistă, vor veni să misioneze în această ţară puternic secularizată. De asemenea s-a discutat posibilitatea organizării unui concert de colinde în luna Decembrie în Grand Place la care să participe atât grupuri muzicale româneşti, cât şi belgiene. La ora actuala există doar 2 biserici baptiste române în Bruxelles, într-un oraş în care se estimează că locuiesc aproximativ 30.000 de români.avatar
Admin
Admin

Mesaje : 150
Data de înscriere : 09/09/2011

Vezi profilul utilizatorului http://articole-crestine.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum